Coachningsutbildning FMT (Framgångsfokuserat Motivations Tänkande) i Norrköping 10 september

Datum: 2015-09-10

Plats: Norrköping

Vi erbjuder nu en intensivutbildning med Coco Rosenfeld som tagit fram det unika coachningskonceptet, FMT (Framgångsfokuserat Motivations Tänkande). Denna gång i Norrköping torsdagen den 10 september klockan 10.00-17.00.
Under en heldag får du olika arbetsmetoder, lära dig hur du kan arbeta med övningar och att sätta upp mätbara mål, tillsammans med ungdomen/ungdomarna för att sedan se resultatet. Du får en rejäl inspirationsinjektion och får lära dig mer om coachning både individuellt och i grupp. Det ingår ett arbetsmaterial med konkreta verktyg som tydligt visar hur du kan arbeta på ett positivt och lättsamt sätt.
I en tvåtimmars uppföljning tre månader senare får du hjälp med att utvärdera ditt arbete och ställa eventuella frågor. Passa på att anmäla dig redan nu, det finns begränsat antal platser.

Vuxna fyller en viktig funktion i processen av ungas utveckling, att ge stöd och ibland stävja destruktivitet. Ofta handlar det ”bara” om att vara vettig vuxen, att peppa och lyssna men ibland kan det behövas andra verktyg för att kunna påverka mer på djupet.

FMT bygger på fem teman – Självkänsla – Social färdighet (kommunikation, konflikthantering, känslokontroll, gränssättning mm) – Stresshantering (inklusive oro/ångestreducering) – Problemlösning – Målfokusering.

Utbildningen har tidigare hållits för bland annat kontaktpersoner inom Socialtjänsten, personal på HVB-hem och mentorer på Arbetsförmedlingens projekt för unga.

Utbildningen är ett samarbete mellan Cozy Coaching och Alltid Förlag.
För information och inbjudan skicka mail till mohr@alltidforlag.se eller wedberg@alltidforlag.se

Maktlekar & Maktbeteende i fokus

kr

"Tänk dig att vi är ett gäng vänner som tillsammans bestämmer oss för att...

"Tänk dig att vi är ett gäng vänner som tillsammans bestämmer oss för att klättra upp på toppen av ett berg. Alla är med på det och ser det som ett spännande äventyr. För att göra det lite mer spännande så föreslår någon att den s...

Språkbruk & Normer i fokus

kr

Språket är en tillgång och hur vi använder det påverkar oss och vår omgiv...

Språket är en tillgång och hur vi använder det påverkar oss och vår omgivning. Vad man säger och hur man säger saker har betydelse. Både för en själv och för andra. Att utforska språket ur olika perspektiv ger en medvetenhet och en...

Ugglans dilemman – Del 3 – Vänskap & Relationer

kr

”Ugglans dilemman – Del 3 – Vänskap & Relationer” är en E-bok. H...

”Ugglans dilemman – Del 3 – Vänskap & Relationer” är en E-bok. Här hittar du 20 samtalskort för barn och unga på tema vänskap och relationer.Att arbeta med dilemman brukar vara uppskattat bland barn och unga. De får sätta sig in ...

Ugglans dilemman – Del 2 – Maktlekar & Utmaningar

kr

”Ugglans dilemman – Del 2 – Maktlekar & Utmaningar” är en E-bok. H...

”Ugglans dilemman – Del 2 – Maktlekar & Utmaningar” är en E-bok. Här hittar du 20 samtalskort för barn och unga på tema maktlekar och utmaningar.Att arbeta med dilemman brukar vara uppskattat bland barn och unga. De får sätta sig i...