Coachningsutbildning FMT (Framgångsfokuserat Motivations Tänkande) i Stockholm 14 september

Datum: 2015-09-14

Plats: Stockholm

Vi erbjuder nu en intensivutbildning med Coco Rosenfeld som tagit fram det unika coachningskonceptet, FMT (Framgångsfokuserat Motivations Tänkande). Denna gång i Stockholm måndagen den 14 september klockan 10.00-17.00.
Under en heldag får du olika arbetsmetoder, lära dig hur du kan arbeta med övningar och att sätta upp mätbara mål, tillsammans med ungdomen/ungdomarna för att sedan se resultatet. Du får en rejäl inspirationsinjektion och får lära dig mer om coachning både individuellt och i grupp. Det ingår ett arbetsmaterial med konkreta verktyg som tydligt visar hur du kan arbeta på ett positivt och lättsamt sätt.
I en tvåtimmars uppföljning tre månader senare får du hjälp med att utvärdera ditt arbete och ställa eventuella frågor. Passa på att anmäla dig redan nu, det finns begränsat antal platser.

Vuxna fyller en viktig funktion i processen av ungas utveckling, att ge stöd och ibland stävja destruktivitet. Ofta handlar det ”bara” om att vara vettig vuxen, att peppa och lyssna men ibland kan det behövas andra verktyg för att kunna påverka mer på djupet.

FMT bygger på fem teman – Självkänsla – Social färdighet (kommunikation, konflikthantering, känslokontroll, gränssättning mm) – Stresshantering (inklusive oro/ångestreducering) – Problemlösning – Målfokusering.

Utbildningen har tidigare hållits för bland annat kontaktpersoner inom Socialtjänsten, personal på HVB-hem och mentorer på Arbetsförmedlingens projekt för unga.

Utbildningen är ett samarbete mellan Cozy Coaching och Alltid Förlag.
För information och inbjudan skicka mail till mohr@alltidforlag.se eller wedberg@alltidforlag.se

En bok om synligt och osynligt grupptryck

275kr

Nu är den här, den tredje boken i serien "En bok om.." denna gång om synligt...

Nu är den här, den tredje boken i serien "En bok om.." denna gång om synligt och osynligt grupptryck. Det synliga och osynliga grupptrycket går många gånger in i varandra och det sociala trycket är stort för barn och unga. När är det bra a...

Lilla Språkboken

45kr

Språket är fantastiskt och är en del av den du är. Lilla Språkboken är en...

Språket är fantastiskt och är en del av den du är. Lilla Språkboken är en liten tänkvärd bok om hur ditt språk kan påverka dig själv och andra. Vad brukar du säga? Vet du vad orden betyder? Hur påverkas du av språket? Vad du säger och...

En lek eller en maktlek?

45kr

Vad är skillnaden mellan en vanlig lek och en maktlek? Det här är en lite...

Vad är skillnaden mellan en vanlig lek och en maktlek? Det här är en liten bok för  främst 5-9 åringar men som används även för äldre. Tillsammans med bilder och korta texter visar den på skillnaden mellan lek och maktlek. Boken tar i...

En bok om maktlekar och dolda kränkningar

250kr

Boken har en stor efterfrågan och när det var dags för nytryck så gjordes e...

Boken har en stor efterfrågan och när det var dags för nytryck så gjordes en reviderad upplaga. ”Vi bara leker”, ”det är bara på skoj” eller ”alla är med på det”, är vanliga argument från barn och unga för att undkomma sit...