Coachningsutbildning FMT (Framgångsfokuserat Motivations Tänkande) i Stockholm 14 september

Datum: 2015-09-14

Plats: Stockholm

Vi erbjuder nu en intensivutbildning med Coco Rosenfeld som tagit fram det unika coachningskonceptet, FMT (Framgångsfokuserat Motivations Tänkande). Denna gång i Stockholm måndagen den 14 september klockan 10.00-17.00.
Under en heldag får du olika arbetsmetoder, lära dig hur du kan arbeta med övningar och att sätta upp mätbara mål, tillsammans med ungdomen/ungdomarna för att sedan se resultatet. Du får en rejäl inspirationsinjektion och får lära dig mer om coachning både individuellt och i grupp. Det ingår ett arbetsmaterial med konkreta verktyg som tydligt visar hur du kan arbeta på ett positivt och lättsamt sätt.
I en tvåtimmars uppföljning tre månader senare får du hjälp med att utvärdera ditt arbete och ställa eventuella frågor. Passa på att anmäla dig redan nu, det finns begränsat antal platser.

Vuxna fyller en viktig funktion i processen av ungas utveckling, att ge stöd och ibland stävja destruktivitet. Ofta handlar det ”bara” om att vara vettig vuxen, att peppa och lyssna men ibland kan det behövas andra verktyg för att kunna påverka mer på djupet.

FMT bygger på fem teman – Självkänsla – Social färdighet (kommunikation, konflikthantering, känslokontroll, gränssättning mm) – Stresshantering (inklusive oro/ångestreducering) – Problemlösning – Målfokusering.

Utbildningen har tidigare hållits för bland annat kontaktpersoner inom Socialtjänsten, personal på HVB-hem och mentorer på Arbetsförmedlingens projekt för unga.

Utbildningen är ett samarbete mellan Cozy Coaching och Alltid Förlag.
För information och inbjudan skicka mail till mohr@alltidforlag.se eller wedberg@alltidforlag.se

Dilemmakort om små och stora KONFLIKTER

175kr

Vi har alla olika sätt att bemöta konflikter. Det kan bero på själva konfli...

Vi har alla olika sätt att bemöta konflikter. Det kan bero på själva konflikten men också de känslor som uppstår. En stor konflikt kan vara svår att hantera utan hjälp medan små konflikter kanske är lättare att lösa. Vad är en konflikt...

Dilemmakort om GRUPPTRYCK synligt och osynligt

175kr

Gruppdynamiken påverkar oss och det kan vara svårt att se vad ...

Gruppdynamiken påverkar oss och det kan vara svårt att se vad som är positivt och negativt. Det synliga och osynliga grupptrycket kan gå in i varandra och det sociala trycket är stort. Vad är positiv påverkan? Va...

Dilemmakort om SPRÅKBRUK och normer

175kr

Vårt språk är en del av vår identitet, vad vi säger och hur vi säger det ...

Vårt språk är en del av vår identitet, vad vi säger och hur vi säger det har betydelse. Att diskutera dilemman är ett bra verktyg för att bli medveten om hur språket ser ut och hur det påverkar oss. Hur ser vårt språk ut? Vad är okej oc...

En bok om små och stora konflikter

275kr

En bok full med många olika övningar! Vi kommer alla att hamna i konflikter u...

En bok full med många olika övningar! Vi kommer alla att hamna i konflikter under vår livstid både små och stora. Det kan vara en konflikt med sig själv, med en annan eller med flera inblandade. Konflikter uppstår ofta och kan vara svåra att...