Föreläsning – Att arbeta med grupper & trygghet – Online – 9 april 2024

Datum:

Plats:

Nu kan du anmäla dig till vår digitala föreläsning ”Att arbeta med grupper & trygghet” 
Gruppdynamiken i olika grupper kan förändras och utvecklas på olika sätt över tid. För att kunna skapa positiva förändringar i grupper så är det bra att arbeta med olika övningar för att skapa en miljö som möjliggör just det. I vår föreläsning går vi igenom hur man kan starta och arbeta med att få ihop en grupp där trygghet och samhörighet står i fokus så att olika viktiga ämnen och frågor kan behandlas. Vi har valt att fokusera de vidare diskussionsämnena denna gång kring grupptryck och konflikter men övningarna kring gruppens trygghet går att använda som grund för vilka andra viktiga ämnen som helst. 

Föreläsningen är 1 timme i realtid och det går bra att ställa frågor. En bok ingår och du kan välja på ”En bok om stora och små konflikter” eller ”En bok om synligt och osynligt grupptryck” att arbeta vidare med.Att arbeta med tryggheten i olika grupper är alltid bra och lönar sig både i rummet just då och ofta också även utanför rummet i efterhand.

Föreläsningen hålls av författarna och pedagogerna Sanna Mohr och Sannie Wedberg som också skrivit böckerna som ingår.

När och hur?
Föreläsningen är i realtid, 9 april kl 14.00-15.00
Dagen innan skickas en länk. Du loggar in dig strax före starttiden. Vi använder oss av Zoom. Länken är personlig och gäller per person.

Vad ingår?
En bok ingår!
Du kan välja på ”En bok om stora och små konflikter” eller ”En bok om synligt och osynligt grupptryck” som ingår i priset.

Anmälan och kostnad?
600 SEK
Föreläsningen kostar 600 SEK + moms per person. (Inklusive moms 750 SEK)

För att anmäla dig, skicka ett mail till mohr@alltidforlag.se med ditt namn, mailadress, leveransadress och fakturaadress eller fakturareferens för e-faktura och vilken av böckerna du vill vi ska posta till dig.


Platsen kan överlåtas till någon annan om du får förhinder. Anmälningen är bindande och kan ej betalas tillbaka, i mån av plats kan deltagande ske vid ett senare utbildningstillfälle.

Maktlekar & Maktbeteende i fokus

kr

Boken kommer ut i augusti!"Tänk dig att vi är ett gäng vänner som t...

Boken kommer ut i augusti!"Tänk dig att vi är ett gäng vänner som tillsammans bestämmer oss för att klättra upp på toppen av ett berg. Alla är med på det och ser det som ett spännande äventyr. För att göra det lite mer spännan...

Språkbruk & Normer i fokus

kr

Språket är en tillgång och hur vi använder det påverkar oss och vår omgiv...

Språket är en tillgång och hur vi använder det påverkar oss och vår omgivning. Vad man säger och hur man säger saker har betydelse. Både för en själv och för andra. Att utforska språket ur olika perspektiv ger en medvetenhet och en...

Ugglans dilemman – Del 3 – Vänskap & Relationer

kr

”Ugglans dilemman – Del 3 – Vänskap & Relationer” är en E-bok. H...

”Ugglans dilemman – Del 3 – Vänskap & Relationer” är en E-bok. Här hittar du 20 samtalskort för barn och unga på tema vänskap och relationer.Att arbeta med dilemman brukar vara uppskattat bland barn och unga. De får sätta sig in ...

Ugglans dilemman – Del 2 – Maktlekar & Utmaningar

kr

”Ugglans dilemman – Del 2 – Maktlekar & Utmaningar” är en E-bok. H...

”Ugglans dilemman – Del 2 – Maktlekar & Utmaningar” är en E-bok. Här hittar du 20 samtalskort för barn och unga på tema maktlekar och utmaningar.Att arbeta med dilemman brukar vara uppskattat bland barn och unga. De får sätta sig i...